Class Schedule  

BELL SCHEDULE 

1st period        7:34 – 8:34    (60 minutes)

2nd period       8:38 – 9:32    (54 minutes)

3rd period       9:36 – 10:30  (54 minutes)

4th period       10:34 – 12:06 (54 minutes)

                        11:12 – 12:06 (54 minutes)

            2nd floor classrooms

                        10:36 – 10:59 Lunch

                        11:03 – 11:12 Math/Reading Skinny

            1st floor classrooms

                        10:34 – 10:46 Math/Reading Skinny

                        10:46 – 11:09 Lunch

5th period       12:10 – 1:04 (54 minutes)

6th period      1:08 – 2:02    (54 minutes)

7th period       2:06 – 3:00    (54 minutes)